Nopeat ja helpot vinkit juhlien tarjottaviin

Juhlien järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa - tuunaa nopeasti valmistuvat juhlatarjottavat ihanilla leivontatuotteillamme! Maistuisiko suussasulavat Fudge Browniet tai herkulliset muffinit? Kuorruta kakut ja muffinssit helposti muunneltavalla Enchanted Creamilla. Katso alta juhlamestariemme laatimat vinkit helppoihin juhlatarjottaviin ja järjestä onnistuneet juhlat.

Saat tilattua verkkokaupastamme kaiken tarpeellisen kauniiseen kattaukseen, yhdistele värikattaus tai valitse perheen pienimpien mieleen sopiva teema - ilmapalloja ja koristeita unohtamatta.

Autamme myös mielellämme, mikäli tarvitset ideoita juhliin. Meiltä löydät maan laajimman valikoiman juhlatarvikkeita edullisilla hinnoilla! Voit noutaa verkkokauppatilauksesi aina ilman toimituskulua myymälöistämme.

KAUNIIT KUPPIKAKUT

Kuppikakut ovat yksi helpoimmista kotikokin leivonnaisista, joista saa näyttäviä erittäin helpolla. Muffinit voi valmistaa helposti valmiista FunCakes leivontamixistä. Kuppikakut voi kuorruttaa vaikkapa pastavärillä värjätyllä ja makuaineella maustetulla Enchanted Creamilla.

Valmistusaineet:
- FunCakes leivontamix, muffinit
- 5 kananmunaa
- 250 g voita

Koristeluun
- Funcakes Mix for Enchanted Cream
- koristerakeita
- syötäviä koristeita

Valmistusohje:
1. Sekoita 500 g leivontamixiä, 5 kananmunaa (250 g) ja 250 g voita sähkövatkaimella noin 4 minuuttia saadaksesi kiinteän muffinitaikinan.
2. Laita paperiset muffinivuoat muffinipeltiin.
3. Lämmitä uuni 180 asteeseen (kiertoilmauuni 170 astetta).
4. Paista isoja muffinsseja noin 18-22 minuuttia, mini-muffinsseja noin 12-15 minuuttia.
5. Kuorruta ja koristele muffinssit esimerkiksi Enchanted creamillä ja koristerakeilla tai muilla syötävillä koristeilla. Voit myös maustaa taikinaa makuaromeilla tai lisätä taikinaan marjoja.

FUDGE BROWNIET

FunCakes leivontamixillä valmistat helposti herkulliset Browniet. Lisää jauhoseokseen vain kananmunat sekä voi. Koristele esimerkiksi koristerakeilla tai erilaisilla syötävillä koristeilla. Voit koristella myös sulatetulla Deco Meltsillä.

Valmistusaineet:
-
FunCakes leivontamix, Fudge Brownie
- FunCakes Deco Melts -nappeja

Valmistus:
1. Sekoita 500 g leivontamixiä, 3 kananmunaa ja 250 sulatettua voita sähkövatkaimella noin 5 minuuttia saadaksesi kiinteän taikinan.
2. Lämmitä uuni 160 asteeseen (kiertoilmauuni 140 astetta).
3. Voitele vuoka (20x20 cm) tai laita leivinpaperi ja kaada taikina vuokaan. Paista noin 35 minuuttia.
4. Anna jäähtyä ritilälle ja laita tekeytymään jääkaappiin noin kahdeksi tunniksi.

MARJAKAKKU

Juhlien helpoin tarjottava syntyy valmiista kakkupohjasta ja kauniisti pursotetusta kermavaahdosta. Lisää päälle runsaasti tuoreita marjoja ja näyttävä kermakakku on valmis!

Valmistusaineet:
- valmis kakkupohja
- 3 dl kermavaahtoa
- mansikoita
- pensasmustikoita
- muita marjoja maun mukaan

Valmistusohje:
1. Pursota kermavaahto valmiin kakkupohjan päälle.
2. Asettele kermavaahdon päälle kauniisti mansikoita ja pensasmustikoita tai muita haluamasi marjoja. Voit viimeistellä kakun esimerkiksi tuoreella mintulla.

SUKLAAMIKROKAKKU

Tähän kakkuun et tarvitse edes uunia - nopea kakku syntyy mikrossa vain viidessä minuutissa!

Valmistusaineet:
- 1 1/2 dl vehnäjauhoja
- 3/4 dl kaakaojauhetta
- 3/4 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 100 g voita tai margariinia
- 1 1/4 dl tummaa siirappia
- 1 kananmuna
- 1 dl kermaa
- kermavaahtoa koristeluun
- koristerakeita
- syötäviä koristeita

Valmistus:
1. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
2. Sulata voi mikrossa miedolla lämmöllä.
3. Lisää sulan voin joukkoon siirappi ja kananmuna.
4. Lisää jauhoseos muutamassa erässä ja sekoita taikinaan lopuksi kerma.
5. Kypsennä mikrossa noin 630 watissa 5 minuuttia, riippuen kuinka tehokas mikrosi on.
6. Kumoa kakku lämpimänä tarjoilulautaselle. Koristele kermavaahdolla tai Enchanted Creamilla. Lisää pursotuksen päälle haluamiasi syötäviä koristeita tai tuoreita marjoja.

KAKUN KUORRUTTAMINEN SOKERIMASSALLA

FunCakesin valmis sokerimassa sopii koristeiden valmistukseen ja kakkujen päällystämiseen.

Katso alta ohjevideo, miten kakun kuorruttaminen tehdään kauniisti sokerimassalla.

TÄYTETYT BAGELIT

Bagelit syntyvät näppärästi uunissa Wiltonin donitsivuoassa - ilman keittämistä.

Valmistusaineet:
- 6 dl grahamjauhoja
- 3 tl leivinjauhetta
- 1,5 tl hienoa merisuolaa
- 5 dl kreikkalaista jogurttia
- kananmuna
- seesaminsiemeniä / unikonsiemeniä / kaurahiutaleita koristeluun
- täytteeksi esimerkiksi tuorejuustoa, graavilohta, ilmakuivattua kinkkua, avokadoa, salaattia, ituja

Valmistus:
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen, voitele donitsivuoka öljyllä.
2. Sekoita jauhot ja suola sekaisin ja lisää jogurtti.
3. Ripottele pöydälle jauhoja ja vaivaa taikinaa hetken aikaa. Jaa taikina 8 osaan. Pyöritä pötkylöitä ja yhdistä niiden päät yhteen.
4. Voitele kanamunalla ja ripottele päälle siemeniä.
5. Paista uunissa n. 25 minuutttia. Anna jäähtyä hetkenaikaa ennen leikkaamista.
6. Lisää haluamasi täytteet.

OMENARUUSUT

Valmiista lehtitaikinasta valmistetut omenaruusut tarjoavat vaivatonta vaihtelua perinteiseen omenapiirakkaan. Tarvitset vain voitaikinaa, omenoita, kanelia, sokeria ja muffinipellin sekä muffinivuokia.

Valmistusaineet:
Noin 10 kpl
- 3 kpl voitaikinalevyjä
- 3 kpl punaista omenaa
- 1,5 tl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- kanelia
- tomusokeria

Valmistus:
1. Ota voitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön.
2. Leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi. Pehmitä mikrossa pari minuuttia tai kunnes omenat ovat taipuisia. Leikkaa lehtitaikinalevy pitkittäin kolmeksi suikaleeksi ja kauli suikaleet ohuemmiksi.
3. Aseta omenat taikinan pitkälle sivulle limittäin, kaareva reuna taikinan reunan yli. Mausta kanelilla ja sokerilla.
4. Taita taikinasuikaleen toinen reuna omenaviipaleiden alareunan päälle niin, että kaareva reuna jää näkymään taikinan välistä.
5. Rullaa taikina ja omenat suloisiksi ruusuiksi ja paista muffinipellin koloissa 200 asteessa noin puoli tuntia.